هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

شهادت تعدادی از شهروندان و حافظان امنیت در اغتشاشات شب گذشته تهران

شهادت تعدادی از شهروندان و حافظان امنیت در اغتشاشات شب گذشته تهران دادستان تهران با بیان اینکه تعدادی از شهروندان بیگناه و حافظان امنیت در اغتشاشات شب گذشته تهران به شهادت رسیدند، اعلام کرد: کسانی که اسلحه دست بگیرند، با اتهام محاربه محاکمه خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۱۹ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 09
کد خبر: ۲۹۸۹۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی صالحی دادستان تهران  با بیان اینکه متاسفانه در جریان حوادث شب گذشته در تهران تعدادی از شهروندان بیگناه وحافظان امنیت نیز به شهادت رسیدند گفت: افرادی که اسلحه به دست می‌گیرند واموال عمومی، دولتی و خصوصی مردم را آتش زده یا تخریب می‌کنند و حافظان امنیت را به شهادت می‌رسانند با عنوان اتهام محاربه محاکمه خواهند شد و برخورد قاطع و بازدارنده با آنها صورت خواهد گرفت.

وی تاکید کرد: در جریان اغتشاشاتی که از سوی آشوب‌گران مزدور دشمن در سطح شهر و استان تهران صورت گرفت به اموال عمومی و خصوصی مردم تعرض شد و متاسفانه در جریان حوادث شب گذشته در تهران تعدادی از شهروندان بیگناه وحافظان امنیت نیز به شهادت رسیدند.

دادستان تهران تاکید کرد: مسئولان قضایی در روزهای اخیر در میدان حضور داشته و شبانه‌روز در حال فعالیت هستند.

دادستان تهران با اشاره به اینکه با توجه به اتفاقات ناگوار رخ‌داده دیگر جای مماشات وجود ندارد افزود: دستگاه قضایی بدون مماشات با قاطعیت، سرعت و مطابق موازین قانونی با آشوبگران مزدور دشمن برخورد خواهد کرد.

وی افزود: افرادی که اسلحه به دست می‌گیرند واموال عمومی، دولتی و خصوصی مردم را آتش زده یا تخریب می‌کنند و حافظان امنیت را به شهادت می‌رسانند با عنوان اتهام محاربه محاکمه خواهند شد و برخورد قاطع و بازدارنده با آنها صورت خواهد گرفت.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار